Пн, 29.04.2024, 21:08
<
Головна
· RSS
 
Меню сайту
 
 

Головна » 2013 » Травень » 22 » Відбірковий тур обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят»
Відбірковий тур обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят»
14:06
На виконання соціальних ініціатив Президента України В. Ф.Януковича 20 травня 2013 року в місті Біла Церква у приміщенні ПК ВАТ «БілоцерківМАЗ» відбувся відбірковий тур обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят». Захід проводиться в рамках Року дитячої творчості, проголошеного в нашій державі Указом Президента України з метою активізації творчого потенціалу дітей дошкільного віку, виявлення і розвитку їх талантів та обдарувань.
Яскраве свято для дошкільнят розпочалося іграми й веселощами, у яких, крім учасників фестивалю, були задіяні й вихованці дошкільних навчальних закладів Білої Церкви. Завдяки педагогам-ігротехнікам Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» в очах малечі запалали веселі вогники азарту. Знайшли заняття до душі на святі й любителі помалювати: для них проведено конкурс малюнка на асфальті «Ось яке прекрасне наше літо красне» .
У фойє Палацу культури шанувальників дитячої творчості чекав ще один сюрприз – виставка робіт з образотворчого мистецтва учасників фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят», на якій були представлені малюнки, аплікації, вироби з паперу в техніці квіллінг тощо.
Учасники заходу в номінаціях «Літературна творчість», «Вокал», Хореографія» та «Гра на музичних інструментах» демонстрували свої таланти на сцені.
У відбірковому етапі Фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят» виступили вихованці дошкільних навчальних закладів Володарського району , які стали переможцями І районного етапу , який відбувся 17 травня в районному будинку культури:
Номінація «Образотворче мистецтво»
І. Малювання
1. Тимченко НікаВікторівна, «Українка я маленька» (олівці)
2 Кобзар Аніта Дем'янівна, «Мій дім, моя сімя» (гуаш)

ІІ. Аплікація
1.Леус Станіслав Андрійович , аплікація з ниток « Каченя»
2. Дубовенко Ольга Олегівна, аплікація (квілінг) « Літо. Літечко» ,

ІІІ. Конструювання з паперу
1. _Бесараб Ірина Сергіївна , « Десь у Африці далекій…» (орігамі)
2. Маріневич Денис Володимирович, « Юний Винахідник» (гофроквілінг)

Номінація «Музичне мистецтво»
І. Вокал
1. Ансамбль « Веселка », пісня «Даруйте добро »
2. Дует «Подружка» , пісня «Мамині руки»
ІІ. Танці
1.Хореографічний колектив «Посмішка» ,таночок «Подарунок мамі »
2.Хореографічний колектив «Грація», таночок « Танго »
Загалом у першому відбурковому турі фестивалю взяли участь понад 200 дітей, представників Богуславського, Білоцерківського, Васильківського, Володарського, Кагарлицького, Обухівського, Миронівського, Рокитнянського, Сквирського, Ставищенського, Таращанського, Тетіївського, Фастівського районів, міст Біла Церква, Васильків, Обухів, Фастів та Ржищів.
Хоча більшість дітей вперше виходили на велику сцену, кожен з них викликав симпатію та отримував у винагороду заслужені аплодисменти глядачів. Безпосередні й відкриті, своїми виступами вони дарували величезний заряд позитиву.
Сподіваємось, що перші спроби дошкільнят показати свої таланти – це початок великого й успішного шляху на мистецький олімп нашої держави. А кращі учасники відбіркових турів обласного фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят» демонструватимуть свої вміння у заключному святі , яке відбудеться 31 травня у місті Буча.
Переглядів: 519 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0


Вгору

Календар новин
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Форма входу
 
Пошук
 
Сайти регіону



















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0