Нд, 19.05.2024, 05:02
<
Головна
· RSS
 
Меню сайту
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-бібліотечного простору»
Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-бібліотечного простору»
01:14
Учителі 3019 лютого 2013 року на базі Володарської загальноосвітньої школи-інтернату відбувся семінар-практикум для шкільних бібліотекарів «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-бібліотечного простору». З роботою школи-інтернату як відкритою соціально-педагогічною системою школи-життєзнавства шкільних бібліотекарів познайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Вікторівна Некраш. Методичну консультацію щодо надання нових бібліотечних послуг учасникам семінару надала методист РМК Лариса Анатоліївна Радько. Також вона познайомила бібліотекарів з тенденціями розвитку бібліотечно-інформаційних центрів за кордоном. 

Провідний бібліотекар Володарської загальноосвітньої школи-інтернату Валентина Анатоліївна Павловська ознайомила колег із сучасними технологіями організації роботи бібліотекарів та поділилася секретами успішної роботи. Наталія Степанівна Кубасова, завідуюча районною центральною бібліотекою, провела обговорення щодо планування роботи та ведення документації бібліотекаря.

За підсумками роботи семінару були прийняті рекомендації : впроваджувати сучасні технології у діяльність бібліотек закладів освіти та створити умови використання Всесвітньої мережі для надання вільного доступу до інформаційних ресурсів України та світу; розширити перелік послуг бібліотек закладів освіти та сприяти створенню сучасних інформаційних продуктів для організації інформаційно-бібліотечного простору.

В другій частині семінару практичним психологом школи-інтернату Оленою Віталіївною Поліщук було проведено заняття «Профілактика синдрому професійного вигорання шкільного бібліотекаря». Учасники семінару щиро вдячні адміністрації Володарської загальноосвітньої школи-інтернату за організацію семінару та гостинність.

Переглядів: 493 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0


Вгору

Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Форма входу
 
Пошук
 
Сайти регіону



















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0