Нд, 19.05.2024, 18:26
<
Головна
· RSS
 
Меню сайту
 
 

Головна » 2008 » Вересень » 30 » «Використання творчої спадщини В.О.Сухомлинського в морально –етичному вихованні дітей дошкільного віку».
«Використання творчої спадщини В.О.Сухомлинського в морально –етичному вихованні дітей дошкільного віку».
12:29
null30 вересня 2008 року на базі різновікової групи «Сонечко » Рудосільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ» відбувся семінар для вихователів різновікових груп дошкільних навчальних закладів Володарського району «Використання творчої спадщини В.О.Сухомлинського в морально –етичному вихованні дітей дошкільного віку».
Суржак Н.М., директор Рудосільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ» привітала
учасників семінару та провела екскурсію по школі.
Ганжалава Л.Є., методист районного методичного кабінету відділу освіти відкрила семінар та ознайомила із планом роботи семінару.
Чеснокова Лариса Григорівна, вихователь дошкільної групи Рудосільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ» ознайомила учасників семінару із досвідом роботи дошкільного закладу « Використання творчої спадщини В.О.Сухомлинського в морально –етичному вихованні дітей дошкільного віку».
Мельник Л.В. вихователь різновікової групи Рудосільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ» та музичний керівник Галяновська А.М. провели свято «Усе любов’ю зміряне до дна» присвячене 90-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського, побудованому на основі його творів .Це було справжнє свято рідного слова, казки, музики, танцю. На згадку про свято дошкільнята вручили гостям сувеніри «Сонечка доброти і любові », виготовлені власноруч.
Вихователь Мельник Л.В. розповіла присутнім про взаємодію вихователів з дітьми в умовах особистісно–орієнтованого навчання та виховання .Основним завданням своєї діяльності колектив Рудосільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів -ДНЗ» вважає вислів великого педагога : «Дитина - ніжна,норовлива, примхлива .ЇЇ треба пильно доглядати . До неї доторкайся щохвилини, інакше вона стане безпритульною, неконтрольованою, і водночас ні разу не доторкнувшись – грубою і недбалою »
Всім присутнім були роздані рекомендації щодо використання у виховному процесі педагогічних ідей В.О.Сухомлинського, поради та анкети для батьків, заповіді великого педагога.
Упродовж заходу панувала атмосфера творчої відкритості, щирого зацікавлення практичними знахідками колег. 
Прийнято методичні рекомендації щодо використання у виховному процесі педагогічних ідей В.О. Сухомлинського.
Після завершення семінару для учасників проведено екскурсію до краєзнавчого музею закладу .  

Переглядів: 1925 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0


Вгору

Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Форма входу
 
Пошук
 
Сайти регіону



















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0