Пт, 17.05.2024, 05:06
<
Головна
· RSS
 
Меню сайту
 
 

Головна » 2008 » Червень » 7 » Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес із фізичної культури в умовах сільського регіону
Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес із фізичної культури в умовах сільського регіону
13:30
   5-6 червня у Володарці на базі Володарської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся обласний семінар-практикум на тему "Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес із фізичної культури в умовах сільського регіону ". На семінар приїхали поважні гості: Ганчева Владислава Ігорівна, начальник відділу науково-методичного забезпечення змісту початкової освіти та основ здоров’я і фізичної культури інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України; Зубалій Микола Дмитрович, завідуючий лабораторією фізичного розвитку АПН України; Гладушкін Вячеслав Анатолійович, начальник відділу фізичного виховання Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України; Гончаренко Юрій Анатолійович, член президії Київського обласного управління фізичного виховання і спорту; Лакіза Олексій Миколайович, завідуючий кафедри фізичного виховання Ніжинського агротехнічного інституту, кандидат педагогічних наук, доцент. Також були запрошені методисти з фізичної культури відділів освіти Київської області на чолі з завідуючим навчально-методичним кабінетом фізичного виховання та ДП КОІПОПК Качуровським Віктором Семеновичем.
   Відкрила семінар Бачинська Євгенія Володимирівна, проректор КОІПОПК, кандидат педагогічних наук, доцент. В привітальному слові вона зазначила про системну результативну роботу відділу освіти Володарської районної державної адміністрації. Далі до слова були запрошені: - Вахній Сергій Петрович, голова Володарської районної державної адміністрації. Він розповів про перспективи розвитку Володарського району; - Аврамчук Петро Федорович, начальник відділу освіти Володарської районної державної адміністрації. Повідомив про особливості освітньої системи Володарського району; - Кайзер Ольга Миколаївна, директор Володарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Ознайомила з інноваційною діяльністю Володарської ЗОШ І-ІІІ ст..№2; - Мокринська Лариса Федорівна, вчитель фізичної культури Володарської ЗОШ І-ІІІ ст..№2, абсолютний переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок з елементами футболу (2007 рік), лауреат конкурсу "Вчитель року – 2008" у номінації "Фізична культура", вчитель методист. Говорила про впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес із фізичної культури в умовах сільського регіону.
   Ганчева В.І. підвела підсумки проведеного конкурсу "Вчитель року - 2008" у номінації "Фізична культура" та проаналізувала виступ педагогів Київщини у фахових конкурсах. Зубалій М.Д. вів розмову про науково-методичну забезпечення інноваційної діяльності з фізичної культури.  Лакіза О.М. розповів про застосування інноваційних технологій у фізичному вихованні школярів. Про впровадження ідей передового педагогічного досвіду в роботу вчителів фізичної культури Київщини доповіли: - Ніколаєнко Микола Петрович, вчитель фізичної культури Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, лауреат конкурсу "Вчитель року – 2005" у номінації "Фізична культура", вчитель-методист. - Троценко Віктор Григорович, вчитель фізичної культури Трушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білоцерківського району, переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий урок з елементами футболу (2004 рік), вчитель методист; - Накорчевний В’ячеслав Георгійович, вчитель фізичної культури Тарасівського НВК Броварського району переможець Всеукраїнського конкурсу на кращий урок з елементами футболу (2006 рік), вчитель методист.
   Мокринська Л.Ф. приймала вітання в зв’язку з успішним виступом на всеукраїнському рівні. З рук Гладушкіна В.А. отримала Почесну грамоту МОН України, комітету з фізичного виховання та спорту "За сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед підростаючого покоління". Київське обласне управління з фізичного виховання та спорту теж вручило грамоту "За досягнуті успіхи у фізичному вихованні учнівської молоді та завоювання звання "Вчитель року – 2007" в номінації "Фізична культура".
   Семінар пройшов у діловій та дружній обстановці. Змістовно, цікаво, ефективно. Доповіді, виступи, дискусії поєднувались із екскурсіями до шкільної кімнати-музею, до Логвинського НВО, до Свято-Покровської церкви. В урочищі "Чубайка" учасники семінару ознайомились із системою та умовами проведення позашкільних спортивно-масових заходів у Володарському районі. І, звичайно ж, скуштували туристичної каші, приготовленої на вогнищі. Всі учасник семінару мали можливість обмінятись досвідом, поспілкуватись і відпочити в колі однодумців. Роз’їзджались задоволені і з бажанням зустрітись знову на гостинній Володарській землі. Щирі слова вдячності висловлюючи на адресу тих, хто організував і провів на високому рівні цей чудовий обласний семінар.
Переглядів: 1944 | Додав: volodschool2 | Рейтинг: 3.0/1 |
Всього коментарів: 0


Вгору

Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Форма входу
 
Пошук
 
Сайти регіону



















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0